Rabu, 16 Januari 2013

&&&...Semangat Baru 2013...&&&

Hai...Assalamualaikum.. Emm...nampaknye ni 1st entri aku untuk 2013 ni, setahun sekali nampaknye aku update blog aku ni yang macam dah 'idup segan mati tak mau ni'...terasa nak aktif balik menulis blog ni...seronok tengok blog-blog bloger lain yang aktif dan cantik2...teringin la pulak...macammana busy pun aku tetap nak curi masa sikit update blog aku yang tak seberapa ni %$@@ hehehe...maklumla..dah dekat nk ke alam warga emas ni..nak berblog-blog ni dah tak serajin macam mulo-mulo dulu..lagi pun masa aku sentiasa tak mengizinkan aku menulis blog...ntah ada ke lagi entri aku lepas ni atau tunggu tahun depan pulak hihihi.. Nanti la aku update lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan